Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

USB-minnen

Börjar du få ont om utrymme? Köp USB minne online! Även teknologin har kommit en lång väg, fyller vi ganska snabbt upp våra hårddiskar med filmer, bilder och musik. Det är inte heller alltid helt lätt att överföra stora filer mellan två datorer då det ofta finns en maxgräns för filstorlek via olika överföringstjänster eller e-post. Lösningen? En USB-sticka så klart. På Nordicbox har vi samlat ett stort urval av små, praktiska och framförallt billiga USB-minne. Dessutom är det ett oerhört smidigt sätt att göra en backup på allt från familjefoto till viktiga skolarbete.

Hur mycket minne behöver du? Allt handlar om hur dina behov i vardagen ser ut. Är du student och främst arbetar i exempelvis Word så krävs det sällan mycket mer utrymme än 4GB. Gillar du att fotografera kan 8GB, 16GB eller 32GB ge dig gott om spelrum innan det behöver tömmas. Om du är en riktig musik- och filmnörd eller behöver göra en backup på din laptop, kan du med fördel välja ett av våra största USB minne på 64GB, 128GB, 256GB eller hela 512GB. Oavsett hur dina behov ser ut så hittar du garanterat det du söker hos oss på Nordicbox.

De bästa märkena till rätt pris. Vi söker ständigt efter nya samarbeten med branschledande varumärken som når upp till våra kunders förväntningar. För att kunna erbjuda våra kunder USB-stickor av högsta kvalité från välkända märken som SanDisk, Kingston, Verbatim, Hama, Freecom och många fler, håller vi alltid vårt lager välfyllt. Naturligtvis slutar vi inte att pressa priserna där, vi ger dig dessutom alltid fri frakt på alla dina beställningar - oavsett orderbelopp. Letar du efter en produkt som ännu inte finns i vår webbutik? Tveka inte att höra av dig, vi hjälper gärna till.

Bra att veta om du ska köpa USB-stick. Tänk på att varje sticka kräver en viss mängd utrymme för att fungera som det ska. Därför kan det ofta se ut som att minnet inte är helt tömt, även om det i själva verket är helt tomt. Detta är helt normalt och gäller för alla USB-minne, oavsett om det är ett 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB eller 512GB. Fundera därför gärna ut hur mycket minne du verkligen behöver innan du gör ditt köp, för att försäkra dig om att det täcker alla dina behov. Har du frågor? Hör gärna av dig till vår kundtjänst!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information