Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 19:-           |            Snabb leverans

Samarbeta med oss!

Har du en blogg eller kanske en egen hemsida? Tveka inte på att höra av dig till oss om du vill testa eller skriva om våra produkter. Vi tycker det är jätteroligt när bloggare hör av sig till oss om samarebete. 

Här kommer några förslag på dom vanligaste typen av samarbete men kom gärna med egna ideér och förslag!

Tipsa om våra produkter

Vill ni tipsa om våra produkter får ni fritt använda de bilder och beskrivningar ni hittar på hemsidan. Enda kravet är att ni länkar till oss!

Testa produkter

Vill du testa eller recensera någon av våra produkter?
Vi bistår gärna med produkter och lägger oss självklart inte i vad du tycker om produkterna, gillar du inte produkten ska du självklart skriv det. Ärlighet varar längst! Eftersom det kostar pengar för oss att lämna ut produkter så ställer vi vissa krav på hur populär din blogg måste vara för att vi ska kunna skicka varor. 

Anordna tävling

Många bloggare gillar att anordna tävlingar och lotta ut produkter till sina läsare. Vi står gärna för priser, ideér och feedback om det är något vi tycker låter bra. Även vid anordnade tävlingar så har vi även ett krav på hur populär din blogg måste vara för att tävla ut produkter från oss.

Kontakta oss på [email protected]

Tyvärr har vi inte möjlighet att svara alla som vill blogga om oss och våra produkter. Vi återkommer i de fall då vi ser bäst möjligheter för ett långt och givande samarbete.

Vi tar emot och besvarar endast förfrågningar från bloggare som är över 18 år.

Avdelning

Handla

Information