Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Samarbeta med oss!

Har du en blogg eller kanske en egen hemsida? Tveka inte på att höra av dig till oss om du vill testa eller skriva om våra produkter. Vi tycker det är jätteroligt när bloggare hör av sig till oss om samarebete. 

Vi tar emot och besvarar endast förfrågningar från bloggare endast över 18 år.


Tipsa om våra produkter

Vill ni tipsa om våra produkter får ni fritt använda de bilder och beskrivningar ni hittar på hemsidan. Enda kravet är att ni länkar till oss!

Testa produkter

Vi bistår gärna med produkter och lägger oss självklart inte i vad du tycker om produkterna, gillar du inte produkten ska du självklart skriv det. Ärlighet varar längst! Eftersom det kostar pengar för oss att lämna ut produkter så ställer vi vissa krav på hur populär din blogg måste vara för att vi ska kunna skicka varor. 

Anordna tävling

Många bloggare gillar att anordna tävlingar och lotta ut produkter till sina läsare. Vi står gärna för priser, ideér och feedback om det är något vi tycker låter bra. Även vid anordnade tävlingar så har vi även ett krav på hur populär din blogg måste vara för att tävla ut produkter från oss.

Kom i kontakt med oss

Kontakta oss på [email protected]

Tyvärr har vi inte möjlighet att svara alla som vill blogga om oss och våra produkter. Vi återkommer i de fall då vi ser bäst möjligheter för ett långt och givande samarbete.

 

Affiliates

Om du vill vara med och växa med oss så är du välkommen att bli en affiliate

Följ länken nedan!

https://addrevenue.io/join/nordicbox

Ett urval av referenser

Avdelning

Handla

Information