Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Fidget Spinners

Köp Fidget Spinner billigt online här. Nordicbox är nämligen en av de återförsäljare i Sverige som säljer den populära stressleksaken, Fidget Spinner, eller Finger Spinner som de också kallas. Hos oss hittar du allt du behöver, även Fidget cubes samt för att hoppa på den senaste trenden som inte bara är superskoj för hela familjen, men också full av nyttiga fördelar. Bläddra dig fram i vårt breda utbud och välj ut den fingersnurra som passar just dig. Vi har någonting för alla olika typer av tycke och smak. Det är dessutom jättelätt att komma igång, även om du är nybörjare!

Läs mer

Vad är en Fidget Spinner för något egentligen?

En Finger Spinner är en leksak som påminner om en slags propeller, i handformat, som kommit att bli en av årets absolut största trender. Prylen är dessutom både rolig att använda och kommer med flera olika egenskaper som gynnar allt från ungdomar med ADHD, rökare och snusare till vuxna med en stressig eller ångestfylld vardag. Man kan nästan säga att Fidget Spinners är ett möte mellan den klassiska stressbollen och den tidigare superpopulära Jojon. Leksaken balanseras vanligtvis mellan tummen och pekfingret, men kan egentligen användas i princip hur som helst - bara fantasin sätter gränser!

Få din Fidget Spinner svart, vit, gul, blå… Ja, hos oss hittar du den roliga leksaken i mängder av olika färger. Eftersom man lätt blir beroende av sin snurra blir den ju nästan som en accessoar, och då måste den ju naturligtvis vara snygg också. Välj och vraka i vårt utbud och köp en variant som passar just din stil. Håll det stilrent och simpelt med svart och vit, eller varför inte något mer färgstarkt som rosa, blå, grön, röd eller gul? Då får din Fidget Spinner också en riktigt häftig effekt när den snurrar för fulla muggar. Har du svårt att bestämma dig så kan du ju glädjas åt att vi erbjuder superbilliga priser som gör det möjligt att köpa alla sina favoritfärger!

Snurra i mörkret med våra lysande LED Fidget Spinners! Lek i mörkret och bjud din familj och dina vänner på en spektakulär ljusshow med regnbågens alla färger. Inte minst uppskattat bland barnen. Var beredd på många små, glada och entusiastiska provsnurrare som står och trängs på kö i väntan på sin tur. Men oroa dig inte, hos Nordicbox köper du dina lysande LED Finger Spinners till en så billig peng att det inte blir dyrt att ge dina småttingar varsin att leka med. Dessa gör det också superkul att använda sina snurror i grupp. Prova gärna med flera olika färger som skiner i allt från gult och blått till blinkande lampor i rött, grönt eller blått - ju fler desto roligare.

Hur fungerar den? Även om Fidget Spinners kommer i hundratals olika modeller och färger i både plast och metall, så bygger de alla på samma princip. I mitten hittar man normalt sju kulor av stål som sedan grenar ut i tre armar, alla försedda med vars ett väloljat kullager. Tack vare kullagerna i Finger Spinners minskar friktionen och låter leksaken snurra väldigt länge. Naturligtvis varierar snurrtiden från produkt till produkt beroende på kvalité och design, men hos oss på Nordicbox hittar du flera varianter som uppnått över 1,5 minuts snurrtid med ett enda spin. Kullagerna är ofta övertäckta med små lock så att du inte fastnar med fingrarna, men kan i de flesta fall plockas bort för de mer avancerade användarna som föredrar att leka utan lock.

För både barn och vuxna. När man hör ordet “leksak” tänker du säkerligen att Fidget Spinners endast är till för barn - men du kan inte ha mer fel! Det är nämligen en uppskattad produkt som tagit hela världen med storm, oavsett vilken ålder man råkar ha. Snurrandet är väldigt hypnotiserande, inte minst om du valt en snurra med LED-lampor, som kan underhålla de minsta barnen i timmar. Sedan får man inte heller glömma bort den tillfredsställande, lugnande känslan som är svår att slita sig från när man bemästrat konsten att börja snurra med en hand och sedan låta sin Finger Spinner vandra mellan handens alla fingrar.

Snurra avslappnat eller prova helt galna tricks! Du har säkert inte undgått vågen av videor på YouTube som florerar just nu. Lär dig de mest avancerade tricken med din Fidget Spinner och lämna dina vänner alldeles mållösa. Även om snurran kan kännas ganska simpel och anspråkslös vid första anblick kommer du garanterat att bli förvånad redan första gången du provar. Det är makalöst roligt att bemästra det senaste tricket, inte minst om det är ett du kommit på helt själv. Lika skönt är det att koppla av i soffan medan man rofyllt balanserar sin Fidget Spinner från finger till finger. Oavsett vilken skicklighetsnivå du ligger på, kan du alltid hämta inspiration på YouTube, vare sig du vill lära dig börja snurra med en hand eller luftburna trick!

Vill du ha din Fidget Spinner i metall eller plast? Naturligtvis är en Finger Spinner i plast betydligt billigare än en modell i metall, men det behöver inte betyda att den är sämre för det. Om du inte är en rutinerad användare eller bara vill ge bort en leksak till de allra minsta, som kanske inte alltid är så försiktiga med saker och ting, kan det vara en klar fördel att välja just plast. Gillar du lite mer tyngd och hållbarhet så är metall det givna valet för just dig. Dessa får också en avsevärt mer exklusiv känsla om du väljer en modell i guld eller silver eftersom materialet också ger en supersnygg reflektion. När din Fidget Spinner både reflekterar ljus och snurrar är det minst sagt svårt att slita blicken från spektaklet!

Nöjet är aldrig långt borta. Som en stressleksak tappar snurran sin mening om den hade varit allt för stor. Du ska alltid kunna ha tillgång till den när du känner dig stressad eller bara allmänt uttråkad. De produkter som vi på Nordicbox valt ut till vårt sortiment är därför tillräckligt små för att rymmas i fickan, så att du snabbt kan plocka fram den när du pendlar till och från skola eller jobb, håller på att somna på en långdragen föreläsning eller bara känner dig lite rastlös. Självklart kan du också enkelt få plats med den i datorväskan, handskfacket och i resväskan för att alltid kunna underhålla dig själv när omgivningen inte lyckas med det.

Köp Fidget Spinners när du ska göra dig kvitt nikotinet. Som du kanske känner till bygger man inte bara upp ett beroende för nikotinet när man snusar eller röker. Man bildar också nya vanor som man inte alltid tänker på, som dessutom inte alltid är så lätta att bli av med. En snusare leker ofta med sin snusdosa genom att snurra den upp och ner i luften eller genom att flippa den på bordet. Samma sak gäller för rökare, som får ett ständigt behov att hålla i någonting med fingrarna. Med Fidget Spinners kan du bli kvitt dina störande vanor och ersätta dem med ett mer hälsosamt alternativ, samtidigt som du faktiskt har roligt under tiden.

Stilla din ångest och stress. Om du ofta går runt med en gnagande känsla av stress eller ångest så kan en Fidget Spinner vara perfekt som ett lindrande hjälpmedel. Naturligtvis kan prylen inte råda bot på de bakomliggande grunderna till måendet, men den får kroppen att känna sig sysselsatt så att du kan lägga din energi på annat. Ligger man och slötittar på TV kan man också lätt känna pressen av att en stressig arbetsdagar snart väntar, då kan det vara skönt att ha händerna sysselsatta med en Finger Spinner. På så vis lurar du kroppen att du faktiskt gör någonting och får den stunden av avkoppling för dig själv som du faktiskt behöver.

Förbättrar koncentrationen för de med ADHD eller autism! Bara för att man har en diagnos betyder det inte att man inte är intresserad av att lyssna och lära sig i skolan eller på jobbet. Det är helt enkelt för många olika tankar som flyger runt på en och samma gång. Tusentals barn och vuxna över hela världen hyllar nu Fidget Spinners som svaret på deras böner. När du snurrar på din Finger Spinner håller du nämligen hela tiden fingrarna sysselsatta och får utlopp för den där ständigt irriterande rastlösheten, som gör att du kan fokusera på det som är viktigt. Trots att snurrorna ursprungligen togs fram som en stressleksak har nu flera skolor, inte bara i Sverige, tagit in Fidget Spinners som ett hjälpmedel för barn med ADHD och autism!

Ge bort som en present eller ploj! Alla som testar en snurra blir snabbt fäst och tycker att det är ett roligt tidsfördriv. Passar utmärkt som present för både barn och vuxna i alla åldrar. Även om du ger den där lite halvsura morbrorn en snurra som en ploj, kan du garanterat räkna med att det inte dröjer länge innan han sitter och snurrar i smyg. Vi på Nordicbox har dessutom så pass många Fidget Spinners i olika färger och varianter, med eller utan LED-lampor, i både metall och plast, att det är nästintill omöjligt att inte hitta något för alla. Ge bort som födelsedagspresent för både honom och henne, eller varför inte överraska barnen? Vi har marknadens lägsta priser!

Blivit sugen på att köpa Fidget Spinner? Välj Nordicbox! Varför ska du välja just oss bland alla återförsäljare av Finger Spinners tänker du? Jo, för vi har inte bara ett väldigt brett urval av färger, material och modeller, vi har också ett fullproppat lager av alla våra olika varianter. Eftersom vi alltid köper in stora mängder av varje produkt kan vi erbjuda våra kunder otroligt snabba leveranser - oavsett vart du bor i Sverige. Samtidigt ser vi till att vi har de billigaste priserna online, utan att behöva tumma på kvalitén. Fortfarande inte övertygad? Då kan vi glatt meddela att vi, likt vårt övriga sortiment, skickar alla våra Fidget Spinners fraktfritt oavsett hur mycket du handlar för! Spana även in våra mobiltillbehör som du enkelt navigerar dig fram till i menyn.

Föredrar du att klicka, knappra och trycka istället för att snurra? Då kanske den nära besläktade stressleksaken Fidget Cube passar bättre för dig än en Fidget Spinner. Tanken bakom är densamma, men istället för att snurra är dessa utrustade med olika hjul, joysticks och knappar. Fidget Cubes har till exempel en knapp som påminner väldigt mycket om en vanlig strömbrytare. Perfekt för dig som har svårt att hålla fingrarna i styr och verkligen älskar att pilla på saker. Precis som sitt liknande syskon är det väldigt tillfredsställande och beroendeframkallande, samtidigt som oro, stress och ångest sakta men säkert hålls tillbaka i takt med att din rastlöshet avtar.
Avdelning

Handla

Information