Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

USB C Kabel

Har din gamla sladd gett vika? Beställ en USB C kabel hos oss! Att ens laddare går sönder eller försvinner är precis lika irriterande som en dålig batteritid. Det kan ställa till stora problem både på jobbet och på fritiden, inte minst eftersom du riskerar att missa viktiga samtal. Hos oss kan du därför köpa en ny USB C laddare, tryggt och enkelt, direkt i vår webbutik. Har du redan en kabel kan du naturligtvis också komplettera med en extra som backup att ha med i väskan eller i bilen. På så vis behöver du aldrig oroa dig för mobilen eller surfplattan ligger strömlös. Missa aldrig ett samtal igen med våra USB Type-C laddare!
Läs mer

Köp en USB C laddare och spara tid!

Den senaste tekniken inom laddkablar, USB Type-C, har kommit att bli det naturliga valet för både iPhone och Android. Tekniken har dessutom applicerats för både laptops som MacBook 12” och flertalet surfplattor. På Nordicbox kan du nu köpa din USB C kabel med en längd på 1 till 2 meter i vit eller svart färg. Matcha eller skapa kontrast mot just din enhet och ta del av kablarnas banbrytande fördelar för både laddning- och överföringshastigheter. Önskar du en särskild längd eller färg? Hör av dig till oss!

Bra produkter från kända varumärken. Hos oss på Nordicbox är billiga priser precis lika viktigt som bra kvalité. Därför har vi byggt upp ett gediget sortiment av USB C kablar från bland annat Deltaco, Hama, Griffin, j5create och Kit. Med våra produkter laddar du din mobil, surfplatta och dator på nolltid. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den absolut bästa köpupplevelsen, därför har vi inte bara otroligt låga priser, utan även supersnabba och fraktfria leveranser oavsett hur mycket du handlar för.

Spara dina gamla kablar och kombinera med en adapter.

Eftersom de flesta nya enheter nu kommer utrustade med anslutning för USB Type-C kommer du säkerligen att ha flera gamla sladdar liggandes. Vill du ha en extra laddare i bilen eller på jobbet kan du alltid spara din gamla Micro B-kabel och använda dig av våra smidiga adaptrar. Detta är inte bara ett alternativ som är ekonomiskt, det är också miljövänligt. Naturligtvis får man då räkna med att man inte kan ta del av samma häpnadsväckande hastigheter som sin vanliga USB C laddare.
Avdelning

Handla

Information