Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Macbook Laddare

Köp ny Macbook laddare här så batteriet aldrig tar slut. Vi är bäst & billigast på Macbook Air laddare & Macbook Pro laddare på marknaden. Macbook-datorer från Apple är bland de populäraste bärbara datorerna som finns att köpa för sin design, prestanda och sitt lättarbetade operativsystem som är i världsklass. Batteritiden i en Macbook är otroligt lång vilket alla laptop-älskare önskar sig - men en extra Macbook laddare är ett näst intill ett måste, då batteritiden trotts allt inte är evig.

Macbook Pro laddare

Vi på Nordicbox har plockat ut de bästa och billigaste laddare till Macbook Pro, så du inte behöver oroa dig när batterisymbolen blinkar rött. För att välja rätt väggladdare till din Macbook Pro ska du välja de som heter MagSafe 2.

Macbook Air laddare

Självklart kan du även köpa en helt ny laddare till Macbook Air till de bästa och billigaste priset. Dom till Macbook Air ska du leta efter dom som heter Magsafe laddare.

Vi på Nordicbox tipsar. Det viktigaste är att du ser till så att du köper rätt läddare till din Macbook och att allt stämmer överens med just din laptop. Vi rekommenderar därför att du kollar en extra gång så du är säker på att allt är korrekt innan du slutför din beställning. Har du frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta vår kundtjänst där vi hjälper dig med allt du önskar. Hos oss har vi alltid gratis frakt & snabba leveranser. Vi har dessutom fler än 30 000 nöjda kunder.
Läs mer
Avdelning

Handla

Information