Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Powerbanks

Förläng batteritiden med våra billiga powerbanks! Om du ofta är ute och promenerar långt eller ständigt är på resande fot är det inte alltid man har tillgång till en billaddare eller ett vägguttag. Då är ett portabelt batteri, eller en så kallad powerbank, ett av de billigaste och smidigaste alternativen. Våra portabla batterier passar lika bra till iPhone och iPad som till Samsung eller Sony. Du behöver aldrig mer missa ett viktigt samtal på grund av att batteriet tar slut. Vi har allt från små varianter som enkelt får plats i fickan till kraftfulla nödladdare som räcker till att ladda hela familjens mobiltelefoner.

Köp din portabla mobilladdare från välkända varumärken. På Nordicbox vill vi erbjuda våra kunder bra produkter till ett lågt pris. Vårt sortiment innehåller några av marknadens bästa powerbanks från bland annat Deltaco, Epzi, Streetz, APC, TP-Link, Promate, Kingston och KIT Fresh. Här får du också välja mellan mängder av olika färger, för att skräddarsy utseendet efter din personliga stil och smak. Är du på jakt efter en specifik nödladdare från något annat märke? Hör gärna av dig till vår kundtjänst så ska vi göra vårt bästa för att du snart ska kunna beställa hem ditt nya bärbara batteri!

Kombinera med högkvalitativa laddkablar. Om du köper en ny powerbank kan det så klart också vara en god idé att förse den med en dedikerad laddkabel för att slippa ta med dig din nuvarande varje gång du ska iväg. Välj och vraka bland ändlösa färger, längder och varianter som garanterat kommer att täcka alla dina behov, både praktiska såväl som estetiska. Matcha kabeln med utseendet på ditt portabla batteri eller skapa stilfulla kontraster mellan flera olika kulörer. Självklart har vi sladdar som passar till både iPhone, Samsung och Sony.

Glöm inte bort det interna batteriet! Även om du har stor nytta av ett externt batteri som nödladdare, bör du inte glömma bort mobilbatteriet. Därför har vi på Nordicbox även ett bra utbud av batterier för både iPhone och Android som förlänger samtalstiden om ditt gamla har börjat att sina. Med hjälp av välgjorda, lättförståeliga videoguider och våra verktyg byter du ut ditt gamla batteri på nolltid. Genom att kombinera ett nytt och fräscht batteri med en powerbank kommer en låg procent snart att vara ett minne blott, oavsett vart du befinner dig!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information