Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

iPhone Batteri

Köp ett billigt iPhone batteri online! Har du en mobiltelefon som dör hela tiden? Gör någonting åt det! Nordicbox har ett komplett sortiment av mobilbatterier för alla modeller av iPhone, gamla som nya, som alla håller en hög kvalité. Eftersom vi noga väljer ut branschledande tillverkare kan vi även hålla priserna nere. Hos oss är lagret alltid väl påfyllt för att du ska få ta del av de snabbaste leveranserna på den svenska marknaden. Dessutom bjuder vi alltid på frakten, oavsett hur stor eller liten din order är. Letar du efter en specifik produkt som du inte hittar här? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så ser vi snarast till att du tryggt och enkelt kan klicka hem den direkt på nätet!

Glöm inte verktygen! Om du vill spara pengar kan du alltid byta ditt mobilbatteri på egen hand. Många lämnar in sina telefoner hos en reparatör eller verkstad, helt utan vetskapen om hur enkelt det faktiskt är att göra det själv. På alla våra iPhone batterier hittar du lättförståeliga och detaljerade videos som visar dig hur du genomför ett byta på bara ett par minuter. Vi har dessutom alla iPhone verktyg du behöver för att göra det. Välj bland otaliga mängder praktiska skruvmejslar, verktygskit, sugproppar och öppningsverktyg som gör bytet lika enkelt som roligt.

Ligg alltid ett steg före. Om du ofta är på resande fot, gillar att vandra i naturen eller sällan har tillgång till ström kan ett dåligt batteri orsaka stora besvär. Inte minst om du använder din mobil på jobbet. På Nordicbox har vi därför inte bara mängder av batterier till iPhone, men också ett enormt sortiment av mobiltillbehör som powerbanks, laddare och kablar. Aldrig mer behöver du riskera att din telefon dör vid olämpliga tillfällen och du håller dig tillgänglig för vardagens alla tillfällen. Dessa är perfekta för dig med ett iPhone batteri som laddar ur snabbt. Dessutom blir det alltid en uppskattad present bland både vänner och familjemedlemmar!

Läs mer
Avdelning

Handla

Information