Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Mobilbatteri

Måste du ladda ditt mobilbatteri hela tiden? Det finns många anledningar till att din batteritid försämras. En av de vanligaste orsakerna är att man bara laddar sin telefon ett par procent vid varje laddningstilfälle. Man hinner helt enkelt inte alltid, och de flesta av oss behöver våra mobiltelefoner både på fritiden och på arbetstid. Men misströsta ej, hos oss på Nordicbox kan du byta till ett nytt och högkvalitativt mobilbatteri till ett billigt pris. Vi har alltid ett välfyllt lager av batterier till iPhone, Samsung och Sony och kan därför erbjuda blixtsnabb leverans med fri frakt till hela Sverige!

Behåll nyhetskänslan längre. Om du ofta är på språng och inte hinner ladda din telefon mer än på natten, varför inte investera i en powerbank? På så sätt missar du aldrig ett samtal i onödan och du undviker att mobilen dör när den absolut inte får göra det. Med ett av våra portabla batteri kan du ladda mobilen direkt i fickan eller väskan och du bevarar därmed nyhetskänslan mycket längre. Precis som när du köper ett av våra mobilbatterier för Samsung, Sony Xperia eller iPhone gäller hög kvalité till låga priser även för våra powerbanks.

Behöver jag några verktyg? Många Androider kräver endast att du med öppnar batteriluckan för att göra ditt byte, medan iPhone behöver skruvas upp. Detta är inte alls så komplicerat som det låter. Vi har försett våra produkter med en kort och enkel videoguide som lär dig byta batteri på din iPhone på bara ett par minuter. I de flesta fall räcker det med en simpel skruvmejsel för att genomföra bytet, och det kan du naturligtvis även köpa hos oss. Med våra låga priser på blir det därför betydligt billigare att göra det själv istället för att lämna in din telefon hos en reparatör eller verkstad för att få ditt mobilbatteri utbytt.
Läs mer
Avdelning

Handla

Information