Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Hörapparatsbatterier

Nedsatt hörsel och i akut behov av billiga hörapparatsbatterier? Välkommen till oss på Nordicbox. Om du har nedsatt hörsel, framförallt om båda öronen är drabbade, är det naturligtvis oerhört viktigt för dig att du får tag i nya batterier till dina hörapparater i god tid om de plötsligt lägger av. Med våra blixtsnabba och fraktfria leveranser, tillsammans med våra otroligt billiga priser, kan du bunkra upp samtidigt som du är snäll mot plånboken. Eftersom våra hörapparatsbatterier drivs med zink-luft håller de under väldigt lång tid om förseglingen inte brutits. Bläddra dig fram bland våra produkter och lägg din order fraktfritt redan idag!

Mitt hörapparatsbatteri startar inte. Hur gör man? Har du tidigare inte använt hörapparater eller nyligen bytt till batterier som drivs med zink-luft kan det till en början vara lite lurigt. Oroa dig inte, vi hjälper dig. Alla våra modeller, oavsett om det gäller 10, 13, 312, 675 eller 675P, är luftdrivna och behöver därför hinna absorbera luft innan de går igång. När du bryter förseglingen låter du helt enkelt batterierna suga åt sig luft i ungefär 2-3 minuter innan du stoppar in dem i hörapparaterna. På så vis får batterierna tid att börja producera el. Tänk även på att ta ut dem när du går och lägger dig för att undvika ansamlingar av fukt.

Hur länge håller batteriet? De modeller vi visar upp i vår webbutik har en livslängd på mellan en till två veckor. Detta beror helt och hållet på vilken storlek du använder dig av. Tänk även på att du själv kan påverka hörapparatsbatteriernas livslängd. Använder du till exempel trådlösa tillbehör som fjärrkontroller använder du så klart också mer elektricitet. Även vilken miljö du vistas i kan spela in. Exempelvis minskar du livslängden med ungefär 30-40% när du rör dig i bullriga miljöer. Hörapparaterna har ofta en inbyggd funktion som minskar brus, vilket i så fall leder till att batterierna blir överbelastade.

A10, A13, A312, A675 eller Z10, Z13, Z312, Z675? Bli inte orolig att köper fel batteri på grund av bokstäverna. Detta är endast olika benämningar, medan passform och funktion är detsamma. Siffrorna är det som räknas och kommer att passa perfekt i din hörapparat med motsvarande siffra. De flesta av våra batterier kommer dessutom med en brun, orange, gul eller blå färg på förpackningen som gör det enkelt att hitta rätt modell till just dina hörapparater. Är du osäker kan du alltid titta på din manual. Skulle det ändå råka bli fel har du självklart även 30 dagars öppet köp.

Hög kvalité till lägsta pris från välkända varumärken. Hos oss hittar du hörapparatsbatteri från märken som Sony och Energizer. Som kund hos oss ska du aldrig behöva välja mellan kvalité och pris när du köper batteri till hörapparater. Genom att köpa in stora mängder står hyllorna i vårt rymliga lager aldrig och gapar tomma, därför kan vi dessutom pressa priserna trots att våra varor håller en väldigt hög standard. När du handlar online på Nordicbox vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter, lämna gärna en recension om dina nya hörapparatsbatterier!

Våra kunder bygger vårt sortiment! För oss är kunden alltid i fokus, och det är av största vikt att våra kunder alltid hittar det de söker i vår webbutik. Oavsett om det handlar om tillbehör till mobiltelefoner och datorer eller batterier till hörapparat så ska du hitta produkten för dig. Vi håller oss ständigt uppdaterade med marknaden och teknikens senaste guldkorn för att passa så många som möjligt. Trots det är vi bara människor och det kanske händer ibland att vi missar något som är viktigt för just dig. Om detta mot all förmodan är fallet, tveka inte att kontakta vår serviceinriktade kundtjänst så ser vi till att du snart kan beställa hem din önskade produkt!
Läs mer
Avdelning

Handla

Information