Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Trasig hemknapp på iPhone 7/8? Här är lösningen.

En trasig hemknapp på iPhone 7 och iPhone 8-serien har hittills varit en mardröm för användare och reparationstekniker. Apple låste hemknappen till moderkortet på dessa serier, vilket innebar att ett hemknappsbyte inte skulle hjälpa överhuvudtaget. Förutom att fingeravtryckläsaren då inte fungerade så kunde man inte ens klicka sig hemåt. Telefonen, utan en fungerande hemknapp, var värdelös. Nu finns det dock en lösning på det hela; hemknappen kan bytas mot en universal hemknapp som fungerar till iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus och används genom Bluetooth. Inte perfekt, men bättre än inget. Och tills Apple inte ändrar på sin policy så är detta det bästa vi har.

Hur går installationen av den nya iPhone 7/8 hemknappen till?

Monteringen av hemknappen är väldigt enkel. Man behöver öppna upp sin iPhone, en sugpropp är duglig för detta, och byta ut den gamla hemknappen mot den nya. Inga avancerade steg krävs. Därefter startar du om telefonen och aktiverar hemknappen genom Bluetooth.

Noterade att Touch-ID funktionen inte fungerar med den nya hemknappen.

Vart kan jag köpa en OLED iPhone X skärm?

Vi på Nordicbox erbjuder iPhone X skärmar med OLED-display till ett riktigt bra pris! Till den ingår garantin och öppet köp skulle ni ångra köpet.

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Avdelning

Handla

Information