Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 Fast frakt 29:-        |          Snabb leverans​

Vi har inlett ett samarbete med hjälporganisationen Giving People!

Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige och vi på Nordicbox är stolta över det faktum att vi kan hjälpa till att bidra till en ljusare framtid för någon i Sverige!

Vill du göra skillnad på egen hand?

Du kan hjälpa genom att skänka ett ekonomiskt bidrag till deras verksamhet. Swisha på nr 123 137 65 24 eller gör en traditionell insättning på Giving Peoples bankgiro 516-8851. Pengarna går till oavkortat till verksamheten.

Ett annat sätt att hjälpa till

Det enklaste sättet att göra skillnad på är att bli givare hos Giving People. Då ger man bort mat, kläder eller andra förnödenheter. Varorna överlämnas personligen till mottagaren. Du blir givare genom att anmäla dig till deras givarregister här. Du blir sedan kontaktad via mail när en familj i ditt område behöver hjälp. Som givare väljer du själv när du önskar hjälpa till och med vad du kan bidra med. Om du inte har möjlighet att hjälpa till vid just det tillfället du blir kontaktad säger du bara nej och frågan går då vidare till någon annan i givarregistret.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Avdelning

Handla

Information